İSTANBUL / KADIKÖY - Nevzad Ayasbeyoğlu Ortaokulu

May

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'mızı coşkuya kutladık.

May

10-16 Mayıs Engelli Haftası farkındalık etkinlikleri kapsamında tüm sınıflarımızda kısa film gösterimi gerçekleştirdik ve okul panomuzu hazırladık.

Ayrıca Özel eğitim öğretmenimiz Berat Ateş  tarafından TÜİK verilerine göre  ülkemizde bulunan engel türlerinden etkilenmiş birey sayıları ile yakın zamanda yaşadığımız depremde hayata tutunup engelli olarak hayata devam edecek olan birey sayıları hakkında öğrencilerimize bilgilendirme sunumu yapılmıştır.

Mrt

Sosyal medya ve internetin güvenli kullanımı konulu veli eğitimimizi Göztepe Gönüllüleri işbirliği ile gerçekleştirdik.

Mrt

Türk Böbrek Vakfı işbirliği ile 5. kademedeki tüm sınıflarımıza diyetisyen Gökçen Efe AYDIN yürütücülüğünde  'Sağlıklı Beslenme ve Böbrek Sağlığı' konulu bir eğitim gerçekleştirdik.

Mrt

Anne ve baba gelişim programları kapsamında, Üsküdar Üniversitesi Öğretim üyesi Psk. Danışman Didem ILGAZ  7. sınıf velilerimiz ile buluştu ve eğitim verdi.

Mrt

28 Şubat Sivil Savunma Haftası kapsamında; Sivil Savunma Klübümüzün rehberliği ile tüm öğrencilerimizin ve personelimizin katıldığı bir tahliye tatbikatı gerçekleştirdik. Özel eğitim öğretmenimiz Berat ATEŞ başkanlığında yürütülen çalışma ile acil durumlarda tedbirli davranabilme pratiğimizi geliştirdik.